Mirësevini!

Në kompaninë e ndertimit dhe skelerisë Shehu Konstruksion.


Me një përvojë të gjatë, kompania jonë është kthyer në një ndër kompanitë lider në tregun e ndërtimit.
Qëllimi ynë kryesor është t'ju japim klienteve tanë kënaqësi në çmime, cilësi dhe shërbimin më të mirë në industrinë e ndërtimit.
Tek ne do të gjeni një koncept modern dhe punime inxhinierike me inxhinierë profesionistë. Do të gjeni një staf profesionistësh të kualifikuar që zbaton me përpikmëri çdo porosi tuajën.

Ju mirëpresim!PUNIMET KRYESORE


PUNIME TË TJERA . . .


  Adresa

  Në autostradën Tiranë-Durrës, pa vajtur tek mbikalimi Kamzës, pranë firmës FLEVI

   Financa: +355 69 561 5727
         Koordinatori: +355 68 402 4001

  Email: info@shehukonstruksion.com

   Hapur: Hëna - Shtunë: 8oo - 16oo